Hračky pro děti na Vánoce

Hračky pro děti na Vánoce
10.9.2018

Co koupit dětem k Vánocům?

Výběr dárku se samozřejmě odvíjí od věku a zájmů dítěte. Současná doba je plná vyspělých technologií, ke kterým mají děti přístup od útlého věku a jejich ovládání jim nečinní žádný problém. Pedagogové a další lidé, kteří s dětmi pracují, se však setkávají s tím, že dítě v 7 letech bravurně ovládá chytrý telefon, ale dělá mu problém zavázat tkaničku, zatlouct hřebík do dřeva nebo vylézt na strom.

Děti jsou velmi vnímavé a učenlivé, proto jim stačí drobné podněty, aby zapojily fantazii a nenásilnou cestou rozvíjely dovednosti, které jim moderní doba často odpírá. Pokud tedy váháte, co koupit dětem k Vánocům, zapomeňte na elektroniku a pasivní hračky. Nabídněte dětem pod stromeček hračky a stavebnice, které budou odpovídat jejich věku a hravou formou procvičí hlavu i ruce.

Proč pořídit stavebnice a kreativní hračky?

  • Podpoří jemnou i hrubou motoriku
  • Procvičí hlavu a ruce
  • Rozvinou fantazii a paměť
  • Naučí děti soustředění a trpělivosti
  • Zabaví hravou a příjemnou formou

Hračky na Vánoce pro nejmenší

Nejmenší děti zajmou na Vánoce hračky, které se hýbají, jsou barevné a vydávají zvuky. Oblíbené jsou kostičky s obrázky, s nimiž mohou vytvářet různé kombinace. Vždy volte hračky nezávadné, testované a od ověřených výrobců!

Hračky pro mrňata

Vánoční dárky pro školkové děti

Děti od 3 – 6 let jsou v období, kdy je pro ně svět velkou výzvou k prozkoumávání. Dopřejte jim pomocí vhodně zvolených hraček možnost stavět hrady pro princezny a rytíře, sestavovat ufouny nebo budovat běžné ulice a domečky, které vidí kolem sebe. Krásným vánočním dárkem jsou kvalitní stavebnice, které ocení tříleté dítě i předškolák. Předškolákům jistě uděl radost hry s čísly a písmeny.

Hračky pro školkové děti

Stavebnice pro školáky

I školáčci si rádi odpočinou od učení u propracované stavebnice. Vyberte pro ně k Vánocům například stavebnici s tématikou hradu, výukovou hru iGEO – cube na procvičování prostorové představivosti nebo originální magnetické kuličky NEOcube.

Zábava pro školáky

Rádi vám pomůžeme s výběrem

Nevíte, kterou hračku nebo stavebnici vybrat? Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám s výběrem poradíme a doporučíme dárek, který vašim dětem udělá radost nejen na Vánoce. Magnetickým stavebnicím a dalším hračkám se věnujeme od roku 2009 a zaměřujeme se především na značky Geomag, Magformers, SmartMax, Genii Creation, Clicformers, Seva, Blok a další testované hračky od ověřených dodavatelů.

4